fredag, juli 14, 2006

Checkpoint - Söderköping!

Kära kära ni... vi har kommit till Söderköping för att inmundiga en lunch! Det blev Å-Caféet i den mest bisarrt puttriga lilla omgivning man kan tänka sig... på gränsen till äckligt!

Vi har varit med om en broöppning (Göta Kanal rinner visst här i krokarna!), en tvestjärt har attackerat L8-Lee (hon går numer under namnet "Hysterikan"). Vidare försökte en trevlig man på systembolaget skjörta upp oss på ca tusen spänn - men det gick vi inte på utan vi krävde att få betala 255 kronor eftersom det var det vi hade handlat för!

Rudiegirl ville gå in i en fiskeaffär medan L8-Lee och jag ville gå in i en berömd glassbutik... så skedde, Rudiegirl sa att hon skulle komma in i glassbutiken inom kort... det gjorde hon, det var bara det att det var en och samma butik med två skillda ingångar. Själva affären var en och samma - vi hade sett varandra om vi vänt på våra kroppar... men så skedde ej! Rudiegirl gick alltså ut ur butiken och in i nästliggande glassbutik och där var vi... men hon hade egentligen bara behövt vända sig om och ta två steg åt vänster så hade vi mötts!

Jag har ätit oerhört god glass - kaffesorbet och whiskeyglass i combo helt oslagbart!

Vi är nu på det lilla biblioteket och spanar in litteraturen och nyttjar toaletten!

Exkursionen har hittils varit lyckad. Vi har exploaterat en tvärflöjtsflicka (hon fick en femma!) samt två gamla damer från IOGT-NTO som förde tombola mitt på torget. Vi köpte 5 lotter av damerna men vann varken kaffe eller grytlapp...

Nu bär färden vidare söderut och mot en vit fläck på kartan för oss alla tre - Öland!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Väntar med spänning på fortsättningen! kör försiktigt!

Anonym sa...

Verkar vara en grymt trevlig resa, foljer med spänning fortsättningen..tyvärr går det inte vara online hela helgen om jag inte ska övernatt på L8-Lee jobb..vilket jag verkligen inte lust med.

Anonym sa...

Va rädd om varandra och kör försiktigt
Kram

Lotta sa...

Vi har ingen satelituppkoppling... därför är vi lite ogämna i uppdateringen här... men vi försöker hålla ert intresse... klart det har hänt nått... men inget farligt... bara bra saker hittils..

härligt att ni é mé!!